slider-vadelmakakkuslider-vadelmakakku-mobiili

Tuoreet leivokset ja täytekakut

Kakut
slider-piirakat-2slider-piirakat-mobiili-2

Suolaiset leivonnaiset

Suolaiset
slider-vadelmakakkuslider-vadelmakakku-mobiili

Verkkokauppa avataan pian

Mummilta saat sekä makeat että suolaiset leivonnaiset.

Mummin Pullapuoti on perinteinen Jyväskyläläinen kahvila-konditoria. Meidän leipomossamme leivotaan päivittäin tuoreet pullat, munkit ja ruokaisat syötävät. Konditoriamme loihtii myös joka päivä herkulliset leivokset ja täytekakut. Mummin Pullapuodin tuotteet valmistuvat käsityönä päivittäin, ilman automaattikoneita, kotileipomon malliin.

 

Seppälän toimipisteemme tarjoilee kahvia ja herkullisia oman leipomon leivonnaisia maanantaista lauantaihin. Mummin tuotteilla pääset herkuttelemaan myös Elossa Jyväskylän Forumissa. Tervetuloa!

Joka päivä tuoreita leivonnaisia

Meillä Mummissa leivonnaiset ovat aina tuoreita ja aina varmasti herkullisia! Tilaa Mummin Pullapuodin kakut ja leivonnaiset juhlaan tai arkeen kätevästi verkkokaupastamme ja nouda toimipisteestämme.

Piipahda kahvilla tai tilaa tuotteita kotiin

Mummin Pullapuodin käsin leivottuja herkkuja pääset nauttimaan Jyväskylän Seppälän leipomossa osoitteessa Ahjokatu 15. Lämpimästi tervetuloa!

Lue lisää Mummin Pullapuodista

Mummin Pullapuoti -kahvilakonsepti on perustettu jo vuonna 1962 ja teemme edelleen aidoista raaka-aineista alusta loppuun asti käsin ihania leivonnaisia perinteisin reseptein.

oiva_logoteksti_rgb
Updating…
  • Ostoskori on tyhjä.